Bună ziua. Aș avea nevoie de un răspuns cât se poate de urgent. În urmă cu o zi am primit o scrisoare de la o persoană foarte importantă,din câte rezultă s-ar afla în Grecia-Creta într-o localitate,cred,numită Sitia. Problema este că pe plic nu scrie, decât numele,(localitatea aceea) Sitia-Armeni Kreta și cod posta 72059. Iar întrebarea mea este:
Pot trimite prin posta o scrisoare și să ajungă unei persoane fără adresa completă?
Gen: numărul străzi,bloc/casa etc ?
Da,pai c-am asta mi-a zis si cei de la asigurari,ca daca in caz de Doamne fereste se intampla vreun accident care l-am provocat eu sau celalalt conducator trebuie sa vina mostenitorul. Dar in rest mi-a zis ca nu e nicio problema. Multumesc pentru raspuns :)
Salut,as avea o intrebare,bunicul meu a decedat acum c-am un an si eu am luat permisul abia anul asta. Si are o masina cu actele inregula (ITP,asigurare etc) si masina i-a revenit matusii mele ea este mostenitoare,a facut un act de succesiune dar nu i-a schimbat certificatul masini,e tot pe numele bunicului meu si imi este c-am teama sa circula cu masina. Cineva mi-a zis ca numerele de inmatriculare are fii nule,ca daca el e decedat si matusea mea nu a schimbat certificatul sunt nule si ca daca politia ma opreste si imi cere actele masini imi pot lua numerele si imi pot ridica si masina,este adevarat sau pot circula fara niciun fel de problema?