avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pot trimite prin posta o scrisoare și sa ajungă unei ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pot trimite prin posta o scrisoare și sa ajungă unei persoane fără adresa completă?

Bună ziua. Aș avea nevoie de un răspuns cât se poate de urgent. În urmă cu o zi am primit o scrisoare de la o persoană foarte importantă,din câte rezultă s-ar afla în Grecia-Creta într-o localitate,cred,numită Sitia. Problema este că pe plic nu scrie, decât numele,(localitatea aceea) Sitia-Armeni Kreta și cod posta 72059. Iar întrebarea mea este:
Pot trimite prin posta o scrisoare și să ajungă unei persoane fără adresa completă?
Gen: numărul străzi,bloc/casa etc ?
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 09:32, 24 Iunie 2016
Da, puteți trimite:

Armeni (Sitia), un sat (district) al comunității grecești Sitia în Creta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimiterea recursului prin posta ContSters280210 ContSters280210 Buna ziua! Dupa motivarea apelului de catre instanta, atunci cand Curtea de Apel si nici avocatul nu se afla in aceeasi localitate cu tribunalul, se poate ... (vezi toată discuția)
Adresa asociatiei de proprietari. care e ? fanrapid2 fanrapid2 Doresc sa trimit o scrisoare oficiala asociatiei de proprietari si nu stiu exact care e adresa. Fiecare locatar are numar de apartament, dar asociatia (care e ... (vezi toată discuția)
Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)