avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate GABRIELA TARAS

Activitate GABRIELA TARAS

Mi s-a mai spus ca nu am cum sa stau în preaviz, deoarece acesta v-a începe sa curgă atunci când starea de alertă va înceta. Este adevărat?
Bună ziua! Mi-am dat demisia, însă șeful meu nu vrea sa își dea acordul. Menționez ca sunt asistent medical generalist într-un spital Mapn. Eu deja am luat concursul pt un alt spital, și sunt așteptată acolo. Dacă nu ma voi mai prezenta la vechiul serviciu, ma va afecta la cel la care am luat examenul? Mulțumesc!
Pe 6 septembrie se face 1 luna de cand sta in acea casa,si nici pana acum nu i s-a pus un avocat care sa o reprezinte si nici de politie nu a fost chemat pe motiv ca sunt in vacanta.. deja miercuri o sa aiba prima vizita cu tatal (pentru asta nu au mai fost autoritatile in concediu)..
Nu stim ce sa mai facem,plus ca sa traiesti cu 50euro pe saptamana cu un copil este cam greu..
Va multumesc!
Va multumesc! O zi fumoasa!
Buna ziua!
Sora mea a locuit cu partenerul (italian) in concubinaj 9 ani,cei doi au o fetita de 7 ani acum,insa sora mea nu mai doreste sa traiasca cu acesta, deoarece este dependent de alcool,o agreseaza verbal si fizic si inca o ameninta,iar copilul bineinteles este traumatizat de situatie.Acum a reusit sa plece intr-o casa antiviolenta ajutata de asistenti sociali,dar ea ar dori sa vina cu fata inapoi in Romania,iar asta din cate am inteles nu se poate deoarece custodia inca este la amandoi .Acest individ nu a ajutat mai deloc la cresterea fetitei,cheltuind banii pe bautura.Ce ar putea face sora mea in aceasta situatie pt a se reintoarce acasa cu fetita si sa il decada din drepturi?
Multumesc!