avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Activitate zorro61

Activitate zorro61

Buna seara ,as dori sa stiu daca e posibil de a recupera valoarea cecurilor de 5000 lei depunere cu dobanda si castiguri in autoturism din anul 1986,sau ce se pot face cu ele? Multumesc va doresc o zi buna.
Discuție pensii
conform legii din 2016 se pot plati contrbuti pt. ultimii 5 ani in romania, eu daca am lucrat regulamentar in italia (2011-2016) pot plati pe aceiasi perioada si in romania,ca sa ma ajute la vechime?#-o
Discuție pensie
Buna ziua,as dori sa stiu daca vechimea din Romania se poate cumula cu cea din aitalia, sau invers, specific ca lucrez in italia si am 14 ani vechime in Romania si 12 ani cu contribute platite in Italia ,am 55 de ani si as dori sa stiu cum functioneaza cu vechimea pt pensie si cum ar fi mai avantajos pt mine,multumesc,va urez o zi buna.#-o
buna ziua,ma numesc Andrei,lucrez in italia de mai multi ani sunt impreuna cu familia, dar am dori sa ne intoarcem acasa,avem in posesie doua case intrun orasel de munte cu gradina de 850 m. patrati, casa veche am renovato si am puso la dispozitia unui camin de copii din alba(steaua speranzei) cu un contract de comodat pe 15 ani sa o foloseasca ca tabara pt. vacante,ne gandeam ca pe casa noua ,care mai necesita finisaje de fatada si dotari, sa deschidem un ong de productie patiserie,pizza ,resataurant, unde am putea cu copiii mai mari sai initiez sa invete meseria de bucatar-patiser-pizar-ospatar,pregatind pt. pensionarii care vor sa se inscrie pe baza de abonament cu prezuri reduse, pt copii din liceu,sau pt largul public,precizez ca am calificarea pt aceste meserii si o experienza destul de bogata in tara si strainatate, sar putea face si auto gospodarire cultivind gradina, o crescatorie de pasari ouatore, astfel o parte din materia prima se va folosi din productia proprie,pregatind acesti copii pt viata obisnuindui cu munca si invatandui o meserie pt asi face un viitor,precizez ca si sotia are calificare de asistent social in italia si fiul meu de bucatar tot in italia,as dori sa stiu daca in cadrul unui omg se poate desfasura astfel de activitate,daca nu ce posibilitazi ar fi pentru acest proiect, si daca se pot accesa fonduri europene nerambursabile pt a termina acest proiect,precizez ca banii incasati vor fi folositi pt copiii din cadrul caminului si pt modernizarea structurii sau alte acte de caritate,va multumesc,va doresc o zi buna si astept cu nerabdare raspunsul dv.
editare,multumesc anticipat pt cei care ma pot informa corect pt a finaliza acest proiect.