avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Buna ziua,as dori sa stiu daca vechimea din Romania se poate cumula cu cea din aitalia, sau invers, specific ca lucrez in italia si am 14 ani vechime in Romania si 12 ani cu contribute platite in Italia ,am 55 de ani si as dori sa stiu cum functioneaza cu vechimea pt pensie si cum ar fi mai avantajos pt mine,multumesc,va urez o zi buna.#-o
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:15, 28 Noiembrie 2016
Da.
Stagiile se cumuleaza.

Gasiti toate detaliile aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata Andrei Cristian Andrei Cristian Buna ziua, as dori si eu o informatie pentru pensia mamei daca se poate. Ea fiind nascuta pe 10.02.1961, dupa ce i-au fost calculati anii a ajuns la 27 ani ... (vezi toată discuția)
Pensie italia mihaela daniela mihaela daniela buna ziua !am o intrebare mama mea are 55 ani si a cotizat in Romania 30 ani acum de 4 ani munceste in Italia cu acte in regula si ar vrea sa iasa la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata romi1962 romi1962 buna ziua am inplinit varsta de 55 de ani si sunt interesat daca impilnesc conditiile de pensionare acum locuiesc in spania aiciimi cer 25 acumulati din ... (vezi toată discuția)