Mulțumesc! Nu se pune problema de motiv/scop, deplasarea era aprobată de toate compartimentele responsabile, inclusiv de Ordonatorul principal de credite, de la București, care programase această instruire în folosul unităților teritoriale(zonale).
Răspunsul de la „Financiar” a fost că Legea(nu știu care, dați voi răspunsul, dacă-l știți) zice că nu se decontează taxi, doar transport în comun. Bun...trebuie să stau în gară de la 23 până la 5 dimineața să se pună in miscare transportul RATP?
Bun regăsit!
Se decontează bilet tren, diurnă, etc. De ce nu se pot deconta cheltuielile adiacente, gen „ taxi” în afara orelor de transport în comun...23.00-05.00.???
Aici, ca să nu fiu în pierdere, ar trebui să merg pe jos vreo 5 km?
Și a doua zi să merg normal, la serviciu? Normal?
Mie mi-au fost refuzare pentru decont ambele bonuri de taxi, vizate, „pe bune” după orele 23. Nu se știe cum am ajuns/ nici cum am venit/ din gară cu trenurile programate „fix ” la orele alea, atunci, să plece/să sosească .
Probabil se merge pe ideea de levitație.
Mulțumesc pentru orice idee!
Bună ziua! Nu mi s-a acordat sporul de doctorat, conform Legii 71/2015 şi notei de aplicare. Lucrez într-o instituţie publică. Nu am primit nici răspunuri la cereri(sunt 4 colegi în aceeaşi situaţie). Cunoaşte cineva vreun caz similar rezolvat favorabil? Sau trebuie musai acţiune judecătorească (pentru că cei de la personal spun că nu ştiu cum să interpreteze legea).
Mulţumesc!