avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontul deplasării în interes de serviciu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontul deplasării în interes de serviciu

Bun regăsit!
Se decontează bilet tren, diurnă, etc. De ce nu se pot deconta cheltuielile adiacente, gen „ taxi” în afara orelor de transport în comun...23.00-05.00.???
Aici, ca să nu fiu în pierdere, ar trebui să merg pe jos vreo 5 km?
Și a doua zi să merg normal, la serviciu? Normal?
Mie mi-au fost refuzare pentru decont ambele bonuri de taxi, vizate, „pe bune” după orele 23. Nu se știe cum am ajuns/ nici cum am venit/ din gară cu trenurile programate „fix ” la orele alea, atunci, să plece/să sosească .
Probabil se merge pe ideea de levitație.
Mulțumesc pentru orice idee!
Cel mai recent răspuns: Cezar20 , utilizator 18:22, 22 Noiembrie 2015
Probabil motivul deplasari in interes de serviciu nu a fost destul de convingator , bine inteles regula interioara inlatura unele actiuni probabil cu o scrisoare deschisa directorului cu o argumentatie buna bonurile respective si biletele de tren , va fi acceptata
Mulțumesc! Nu se pune problema de motiv/scop, deplasarea era aprobată de toate compartimentele responsabile, inclusiv de Ordonatorul principal de credite, de la București, care programase această instruire în folosul unităților teritoriale(zonale).
Răspunsul de la „Financiar” a fost că Legea(nu știu care, dați voi răspunsul, dacă-l știți) zice că nu se decontează taxi, doar transport în comun. Bun...trebuie să stau în gară de la 23 până la 5 dimineața să se pună in miscare transportul RATP?
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2015
Cezar20, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiala deductibila - bon de taxi Soonia Soonia Buna ziua Vreau sa va intreb ce se intampla cu bonurile de taxi, se pot introduce in registru de casa ca si cheltuiala deductibila? Mi s-a zis ca doar ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)