Bun regăsit!
Se decontează bilet tren, diurnă, etc. De ce nu se pot deconta cheltuielile adiacente, gen „ taxi” în afara orelor de transport în comun...23.00-05.00.???
Aici, ca să nu fiu în pierdere, ar trebui să merg pe jos vreo 5 km?
Și a doua zi să merg normal, la serviciu? Normal?
Mie mi-au fost refuzare pentru decont ambele bonuri de taxi, vizate, „pe bune” după orele 23. Nu se știe cum am ajuns/ nici cum am venit/ din gară cu trenurile programate „fix ” la orele alea, atunci, să plece/să sosească .
Probabil se merge pe ideea de levitație.
Mulțumesc pentru orice idee!
Probabil motivul deplasari in interes de serviciu nu a fost destul de convingator , bine inteles regula interioara inlatura unele actiuni probabil cu o scrisoare deschisa directorului cu o argumentatie buna bonurile respective si biletele de tren , va fi acceptata
Mulțumesc! Nu se pune problema de motiv/scop, deplasarea era aprobată de toate compartimentele responsabile, inclusiv de Ordonatorul principal de credite, de la București, care programase această instruire în folosul unităților teritoriale(zonale).
Răspunsul de la „Financiar” a fost că Legea(nu știu care, dați voi răspunsul, dacă-l știți) zice că nu se decontează taxi, doar transport în comun. Bun...trebuie să stau în gară de la 23 până la 5 dimineața să se pună in miscare transportul RATP?