Intr-adevar, Codul Muncii nu face referire la numarul de prelungiri, doar la contracte succesive pe care le si defineste ca fiind contractele incheiate in termen de 3 luni.
Buna ziua.
Contractul de munca pe perioada determinata ,sa zicem initial de 3 luni, de cate ori si pe ce perioada se poate prelungi?Este in regula sa il prelungesc de cate ori vreau timp de 36 de luni?Multumesc!
Deci pot sa pretind concediul doar de acum 3 ani ? adica din 2012? ca asa si angajatorul ar putea sa imi plateasca doar din perioada respectiva, ce e inainte se ''pierde'' .....
Buna ziua.Daca , in calitate de angajat, nu mi-am efectuat toate zilele de concediu de odihna si am restante aferente anilor 2011, 2012...pana in prezent , mai am dreptul sa mi se plateasca daca mi se inchide contractul de munca? Se pierd la un moment dat aceste zile de concediu?Multumesc!
Buna ziua. Am un contract de munca incheiat pe perioada initiala de 3 luni.S-a prelungit prin 2 acte aditionale din 3 in 3 luni . Acum doresc din nou prelungirea lui.Mai pot face pe perioada de 3 luni(determinata) sau trebuie sa il fac pe perioada nedeterminata?
Buna ziua.Tatal este obligat sa efectueze concediul pentru crestere copil de 1 luna ? Daca va efectua acest concediu, ce pasi trebuie sa urmeze,ce acte ii sunt necesare ?Ce se intampla daca nu vrea sa efectueze acest concediu ?