avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Activitate cetateanutilizator

Activitate cetateanutilizator

Răspuns la discuția Gratar
sesiza oficial sectia de politie? ce inseamna mai exact acest lucru? o notificare in scris? ideea ar fi sa fie surprinsi in flagrant nu? le fac eu poze ca fac gratar sau cum?
cineva mai sus a zis ca da, se poate apela 112; deci care este varianta corecta?
si ce inseamna iar daca eu consider ca este incalcata legea? se vine cu gratarul in spate in parcare langa bloc, deci clar nu este loc amenajat, langa masini si foarte aproape de bloc; sunt acestea suficiente incalcari ale legii?
buna ziua,
anumiti vecini probabil crescuti prin pesteri, simt nevoia sa vandalizeze masini din parcare aruncand pe geam diverse substante, mizerie sau mancare; intra aceasta in incidenta vandalismului?
din ce am mai vazut pe aici sau in alte discutii, nu este legal sa montezi o camera care sa filmeze locul de parcare? sau este? si poti face ceva demersuri legale cu cadrele obtinute? ideea e ca daca vezi doar cum cade mancarea de la geam pe masina fara autor, ce poti face?
in aceste cazuri in care gasesc ceva aruncat pe masina pot chema politia? sau ma vor lua peste picior (ii inteleg ca probabil au lucruri mai bune de facut, dar cum te poti apara legal impotriva unor astfel de animale)? doar traim in romania
Discuție Gratar
Buna ziua,

In judetul ilfov este in vigoare legea gratarului? vecinii fac gratar la nici 3m de bloc si langa masini. Pot sa chem politia? 112? sau la cine trebuie sa apelez?

Va multumesc