avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Gratar
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Gratar

Buna ziua,

In judetul ilfov este in vigoare legea gratarului? vecinii fac gratar la nici 3m de bloc si langa masini. Pot sa chem politia? 112? sau la cine trebuie sa apelez?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cetateanutilizator , utilizator 18:55, 9 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru gratar,nu va hazardati sa apelati serviciul de urgenta 112,pentru a nu va confrunta cu situatia neplacuta sa fiti amendat pentru apelare nejustificata
Puteti sesiza oficial sectia de politie responsabila
sesiza oficial sectia de politie? ce inseamna mai exact acest lucru? o notificare in scris? ideea ar fi sa fie surprinsi in flagrant nu? le fac eu poze ca fac gratar sau cum?
cineva mai sus a zis ca da, se poate apela 112; deci care este varianta corecta?
si ce inseamna iar daca eu consider ca este incalcata legea? se vine cu gratarul in spate in parcare langa bloc, deci clar nu este loc amenajat, langa masini si foarte aproape de bloc; sunt acestea suficiente incalcari ale legii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranj ordine publica DanOrc DanOrc buna ziua, ce se poate face contra unor vecini care in fiecare weekend fac gratar in spatele blocului, asculata manele, consuma bauturi alcoolice si fac ... (vezi toată discuția)
Problema linistii publice nicoletaelena11 nicoletaelena11 Buna ziua, As dori sa va intreb daca legea linistii publice prevede sanctiuni in cazul in care vecinii fac gratar in fata blocului si vorbesc foarte tare ... (vezi toată discuția)
Sesizare la politie nerezolvata veronik veronik Buna ziua, in vecinatatea locuintei mele este un teren de minifotbal. Din pacate fotbal inseamna multe strigate si injuraturi, asa ca satula sa astept sa ... (vezi toată discuția)