avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sesizare la politie nerezolvata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sesizare la politie nerezolvata

Buna ziua,

in vecinatatea locuintei mele este un teren de minifotbal. Din pacate fotbal inseamna multe strigate si injuraturi, asa ca satula sa astept sa termine fotbalistii sa urle pe teren ca sa ne putem odihni si noi, am sunat intr-o seara la sectia de politie de care apartine zona, pentru a face o reclamatie. Asta se intampla la ora 22:15 (stiam ca se va fotbalul va tine pana la 12, din experientele altor seri). Mi s-a raspuns ca va veni un echipaj, dar ca nu se stie daca pot interveni in vreun fel, ca ei nu cunosc statutul terenului. La ora 23 am sunat din nou la sectia de politie si am intrebat de ce nu a venit nimeni. Mi s-a raspuns ca a venit cineva si ca verifica ce s-a intamplat. M-a sunat la 5 minute un agent de politie si mi-a spus ca a fost si ca le-a spus sa nu mai tipe asa tare, ca terenul este privat si ca nu se poate face nimic. Si noi cum ne odihnim, intreb. Zice, ca avem ghinionul sa locuim acolo, si ca se mai intoarce mai incolo, ca acum are alta interventie.
Am sunat la 112 si le-am spus povestea. La 10 minute a venit un echipaj, acelasi cu care am vb la tel, mi s-a spus aceeasi poveste cu terenul privat si ca ei nu pot face nimic. S-au dus apoi la teren si intr-adevar nu au facut nimic. S-a facut ora 24, s-a terminat meciul, au plecat fotbalistii si apoi si politia. Nu au stat nici macar de vorba cu ei - cu fotbalistii.
Intrebarea mea este daca faptul ca terenul este privat include si neaplicarea sanctiunilor de tulburare a linistii publice.
Intentionez sa fac o reclamatie referitoare la modul de solutionare a problemei, de fapt de nesolutionare, si as vrea sa stiu daca am dreptate sa fiu revoltata de neaplicarea legii.

Va multumesc!

ps: Nu stiu unde ar trebui incadrat acest subiect, in forum. Cred ca un topic pe tema abuzurilor autoritatilor ar fi de folos ... sunt multe de incadrat acolo, din pacate.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2016
veronik, utilizator
Cel mai recent răspuns: veronik , utilizator 09:35, 25 Iulie 2016
Chiar daca va confruntati cu astfel de situatii neplacute,pe viitor nu mai apelati serviciul unic de urgenta pentru a nu va confrunta cu situatia neplacuta sa fiti sanctionata pecuniar pentru apelare nejustificata
Serviciul de urgenta 112 se poate apela numai in anumite cazuri-legal prevazute
Am sunat intai la politia locala. de 2 ori, asa cum am povestit mai sus. Si nu au venit sau au venit si nu au facut nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru impiedicarea folosirii locuintei Lielena Lielena Buna ziua, De 3 ani ma confrunt cu o situatie neplacuta, provocata de vecinii care s-au mutat acum 3 ani deasupra mea. Totul a inceput cu zgomotele produse de ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru sunat nejustificat la 112. doresc să contest procesul verbal, are rost? Mihai Eremia Mihai Eremia 1. În data de 21 iulie am sunat la 112 deoarece în blocul din vecinătate se asculta muzica la o intensitate ridicată. 2. Un echipaj de poliție a venit ... (vezi toată discuția)
Deranjarea ordinii publice Ion_g Ion_g Buna ziua, Va scriu pentru ca la noi incartier deranjarea linistii dincolo de ora permisa de lege, care din ce stiu este ora 22:00, este un lucru des ... (vezi toată discuția)