avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranj ordine publica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranj ordine publica

buna ziua,

ce se poate face contra unor vecini care in fiecare weekend fac gratar in spatele blocului, asculata manele, consuma bauturi alcoolice si fac galagie?
In baza probelor ,sesizare oficiala la politia de proximitate
cand incing carbunii pe gratar, dati telefon la sectia dvs de politie si ii satura inainte de a manca...
tare sint curios ce articol de lege incalca prin incingerea gratarului. cred ca politia habar nu are de dispozitiile legilor cu caracter ecologic, si nici nu cred ca au dreptul de a sanctiona pe cineva pt o astfel de incalcare. si mai cred ca politia nu poate face altceva in speta de mai sus decit sa sanctioneze pentru tulburarea ordinii publice (cu manele la maxim si galagie), dar nu pentru tulburarea papilelor gustative ale vecinilor :D
Domnule ,dacă dumneavoastră care postați aici aveți aceste opinii,ce să mai
spunem de ceilalți.
Eu cred că este de bun simț -fără să existe legi-să nu faci gratar in spatele
blocului și să deranjezi cu manele.Blocurile sunt spații comune .
doamna mariana, eu nu am facut altceva decit sa-mi expun un punct de vedere gindindu-ma ca politia sau jandarmeria, etc nu pot lua decizia amendarii respectivilor pe baza bunului simt, ci pe baza unor acte normative
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
ContSters62736, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema linistii publice nicoletaelena11 nicoletaelena11 Buna ziua, As dori sa va intreb daca legea linistii publice prevede sanctiuni in cazul in care vecinii fac gratar in fata blocului si vorbesc foarte tare ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc // foc deschis // pericol incendiu ptar ptar Am o mare problema cu citiva grataragii de bloc. Mai precis, in spatele blocului unde locuiesc, un vecin a ingradit accesul si isi invita saptaminal (sambata & ... (vezi toată discuția)
Deranjat de fumul gratarului Octopus Octopus Buna ziua, Intr-o dimineata, la ora 6, vecinii din curtea de vis-a-vis de blocul meu au inceput sa coaca ardei pe gratar, facand un fum foarte dens care se ... (vezi toată discuția)