avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranj ordine publica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranj ordine publica

buna ziua,

ce se poate face contra unor vecini care in fiecare weekend fac gratar in spatele blocului, asculata manele, consuma bauturi alcoolice si fac galagie?
Sunati la 112 dupa ora 22.oo pentru tulburarea linistii publice. Vor veni fara nici un comentariu, tot cei de la sectia de care apartineti, aceiasi oameni, insa.... vor face ce trebuie pentru ca sunt monitorizati strict la acel dispecerat. Daca sunt dese apelurile si nerezolvarile atunci pot avea ei probleme. Nu au rezolvat, sunati inca o data la dispecerat si spuneti asta. Folositi inregistrari video, fotografii ca probe.
Ce chin...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema linistii publice nicoletaelena11 nicoletaelena11 Buna ziua, As dori sa va intreb daca legea linistii publice prevede sanctiuni in cazul in care vecinii fac gratar in fata blocului si vorbesc foarte tare ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc // foc deschis // pericol incendiu ptar ptar Am o mare problema cu citiva grataragii de bloc. Mai precis, in spatele blocului unde locuiesc, un vecin a ingradit accesul si isi invita saptaminal (sambata & ... (vezi toată discuția)
Deranjat de fumul gratarului Octopus Octopus Buna ziua, Intr-o dimineata, la ora 6, vecinii din curtea de vis-a-vis de blocul meu au inceput sa coaca ardei pe gratar, facand un fum foarte dens care se ... (vezi toată discuția)