avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranj ordine publica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranj ordine publica

buna ziua,

ce se poate face contra unor vecini care in fiecare weekend fac gratar in spatele blocului, asculata manele, consuma bauturi alcoolice si fac galagie?
ba eu cred ca se poate sa-i amendeze politia sau pompierii...nu stiu daca am retinut bine dar parca au dat o decizie cei de la primarie ca este interzis sa faci foc deschis in parcari/spatele blocului/etc.
De la care primarie?
Poate ati vazut prin presa ceva despre "legea picnicului". Este inca in proiect, nu stiu daca este inaintat catre Parlament. Printre altele in aceasta lege se va interzice gratar in spatiul verde al blocului, foc deschis nesupravegheat si in conditii de nesigurata etc.
la noi la bloc, cand vecinii s-au saturat de gratarele unora mutati de curand, au chemat de la sectia noastra de politie si asa au rezolvat. ce le-a zis, ce lege le-au fluturat... nu stiu. cert e ca nu au mai facut gratar
ma bag si eu in discutie, ca musca in lapte...

Am avut "sansa" sa am niste vecini care faceau gratare, mincau si beau la ghena de gunoi. Genul de tarani mutati la oras, adusi de Ceausescu pentru a popula orasul. Nu va suparati, nu simpatizez modul in care nu au dorinta de a evolua cu capul.
Asa... mie, cum banuiesc ca ati observat, imi cam sare repede nervul, am sunat la pompieri ca asa stiam si eu, ca doamna care a postat. Aia au raspuns ca nu au ce sa le faca. De disperare ca imi intra tot fumul in casa, am sunat la politie, au venit si i-au potolit. Ca sa mai si ridem, sunt multi ani de atunci, ce credeti ca mi-au raspuns cand m-am dus la ei sa ii rog sa termine imediat? Mi-au zis: Ce, esti invidioasa ca nu ai si tu gratar? Na, ia si tu nitica carne...
Mi-a cazut fata.
din pacate in cazul meu cu politia nu am rezolvat nimic. cred ca am chemat politia de cel putin 7 ori pana acum in decurs de 1.5 ani. de fiecare data i-au luat cu binisorul chiar daca era 12 noaptea si aveau manelele date la maxim la masina.

Alte discuții în legătură

Problema linistii publice nicoletaelena11 nicoletaelena11 Buna ziua, As dori sa va intreb daca legea linistii publice prevede sanctiuni in cazul in care vecinii fac gratar in fata blocului si vorbesc foarte tare ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc // foc deschis // pericol incendiu ptar ptar Am o mare problema cu citiva grataragii de bloc. Mai precis, in spatele blocului unde locuiesc, un vecin a ingradit accesul si isi invita saptaminal (sambata & ... (vezi toată discuția)
Deranjat de fumul gratarului Octopus Octopus Buna ziua, Intr-o dimineata, la ora 6, vecinii din curtea de vis-a-vis de blocul meu au inceput sa coaca ardei pe gratar, facand un fum foarte dens care se ... (vezi toată discuția)