ba eu cred ca se poate sa-i amendeze politia sau pompierii...nu stiu daca am retinut bine dar parca au dat o decizie cei de la primarie ca este interzis sa faci foc deschis in parcari/spatele blocului/etc.
De la care primarie?
Poate ati vazut prin presa ceva despre "legea picnicului". Este inca in proiect, nu stiu daca este inaintat catre Parlament. Printre altele in aceasta lege se va interzice gratar in spatiul verde al blocului, foc deschis nesupravegheat si in conditii de nesigurata etc.
la noi la bloc, cand vecinii s-au saturat de gratarele unora mutati de curand, au chemat de la sectia noastra de politie si asa au rezolvat. ce le-a zis, ce lege le-au fluturat... nu stiu. cert e ca nu au mai facut gratar
Am avut "sansa" sa am niste vecini care faceau gratare, mincau si beau la ghena de gunoi. Genul de tarani mutati la oras, adusi de Ceausescu pentru a popula orasul. Nu va suparati, nu simpatizez modul in care nu au dorinta de a evolua cu capul.
Asa... mie, cum banuiesc ca ati observat, imi cam sare repede nervul, am sunat la pompieri ca asa stiam si eu, ca doamna care a postat. Aia au raspuns ca nu au ce sa le faca. De disperare ca imi intra tot fumul in casa, am sunat la politie, au venit si i-au potolit. Ca sa mai si ridem, sunt multi ani de atunci, ce credeti ca mi-au raspuns cand m-am dus la ei sa ii rog sa termine imediat? Mi-au zis: Ce, esti invidioasa ca nu ai si tu gratar? Na, ia si tu nitica carne...
Mi-a cazut fata.
din pacate in cazul meu cu politia nu am rezolvat nimic. cred ca am chemat politia de cel putin 7 ori pana acum in decurs de 1.5 ani. de fiecare data i-au luat cu binisorul chiar daca era 12 noaptea si aveau manelele date la maxim la masina.