Pai, eu am facut declaratia de acceptare la notar peste termenul de 1 an, iar acceptare tacita pot demonstra numai pentru casa, nu si pentru teren extravilan.
Bunica mea a decedat in 2012. In 2014 am facut declaratie de acceptare si am deschis dosar la notariat. Matusa mea este fiica defunctei, eu sunt nepoata de fiu predecedat. Matusa mea citata la notar, a refuzat sa vina si nu a dat declaratie in termen, a reiesit din informarea de la Cam. Notarilor.
Bunuri sunt: o casa a bunicii in care stau si un teren extravilan in provincie. Vreau sa invoc decaderea din dr de optiune succ. a matusii mele. eu am facut acceptare tacita in termen, intrucat am locuit in casa si inainte de deces si in acest moment.
Imi pun problema, daca matusa face si ea, reconventionala pentru decaderea mea din dr. de optiune cu privire la terenul din provincie, in sensul ca nici eu nu am facut acte exprese sau tacite de acceptare cu privire la acesta? S-ar admite?
Raman cu casa? Terenul ramane vacant?
Multumesc.
Actiunea mea pentru recuperare timbru de mediu s-a respins, precum si celelalte actiuni intemeiate pe acelasi obiect care se judecau in ziua aceea.
Áre cineva vreo actiune admisa?