avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu

Actiunea mea pentru recuperare timbru de mediu s-a respins, precum si celelalte actiuni intemeiate pe acelasi obiect care se judecau in ziua aceea.
Áre cineva vreo actiune admisa?
Cel mai recent răspuns: AdaVictoria , utilizator 11:31, 8 Septembrie 2015
incercati practica si jurisprudenta de pe portalul instantei unde v-ati judecat. trebuie sa gasiti solutii acolo . ;)
La TB se resping toate actiunile pe timbru de mediu. Nu am gasit nici o admitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata respinse ca neintemeiate! Karapok Karapok Pe scurt, am facut o actiune civila contra unui restantier din blocul nostru care refuza sa plateasca intretinerea, actiunea a fost admisa, dar in hotarare ni ... (vezi toată discuția)
Anulare actiune: ce se intampla cu chemarea in garantie? smeagull smeagull Buna ziua. Reprezint parata intr-o actiune in pretentii. Prin intampinare am chemat in garantie un tert. Am timbrat chemarea in garantie pentru primul ... (vezi toată discuția)
Imbogatirea fara justa cauza raicuraisa raicuraisa Am primit in calitate de parat o cerere de chemare in judecata intemeiata pe art.1345 din Cod Civil, pentru restituirea unei sume de bani Actiunea a fost ... (vezi toată discuția)