avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate electrosum

Activitate electrosum

Buna ziua,sint in divort de comun acord,inca nu sau depus actele la notar,avem doi minori,am facut o intelere scrisa si semnata de ambii parteneriin care am stabilit frumos partajul,custodia minorilor si faptul ca sotia si minorii au plecat in chirie la libera alegere a mamei ,totul a fost ok pina ieri cind a venit sub un pretext ca ia ceva din casa ptr copii ,dar nu a mai plecat pina dimi eata spunind ca e si casa ei si face ce vrea,mai mult, sustine ca se muta inapoi cu totul ,eu nu doresc asa ceva,ma poate obliga sa o primesc inapoi sau poate venii doar cu acordul meu .
Răspuns la discuția Lamurire divort la notar
am inteles ,va multumesc din suflet ptr sfaturi ,o seara placuta in continuare
Răspuns la discuția Lamurire divort la notar
am inteles ca nu trebuie sa caut martori care sa semneze acea intelegere dar ar fi ok daca o cuprind in actul de divort ,(sa amintesc de existenta acelei intelegeri )
buna ziua ,rugamintea mea este urmatoarea;sint in divort de comun acord al sotilor la notar,eu impreuna cu sotia am convenit asupra partajului si minorilor totul este o intelegere foarte ok ptr ambele parti (cit se poate in astfel de situatii),am scris aceasta intelegere pe hirtie in 2 exemplare ,unul la mine unul la ea ,semnata de ambii soti ,intrebarea mea este urmatoarea : e valabila aceasta intelegere pe hirtie semnata doar de noi doi sau trebuie obligatoriu si martori ptr a valida aceasta intelegere si ai da putere in instanta in cazul in care va fi nevoie ,va multumesc si rog raspuns cit mai repede posibil ,scuzatimi va rog graba dar nu am de ales