avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reintoarcere partener la domiciliu fara acordul gazdei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reintoarcere partener la domiciliu fara acordul gazdei

Buna ziua,sint in divort de comun acord,inca nu sau depus actele la notar,avem doi minori,am facut o intelere scrisa si semnata de ambii parteneriin care am stabilit frumos partajul,custodia minorilor si faptul ca sotia si minorii au plecat in chirie la libera alegere a mamei ,totul a fost ok pina ieri cind a venit sub un pretext ca ia ceva din casa ptr copii ,dar nu a mai plecat pina dimi eata spunind ca e si casa ei si face ce vrea,mai mult, sustine ca se muta inapoi cu totul ,eu nu doresc asa ceva,ma poate obliga sa o primesc inapoi sau poate venii doar cu acordul meu .
sint in divort de comun acord,inca nu sau depus actele la notar

... deci, nu sunteti in divort! :D

ma poate obliga sa o primesc inapoi sau poate venii doar cu acordul meu

Daca imobilul respectiv este bun comun (adica dobandit in timpul casatoriei) ... nu aveti ce face: este si dreptul ei sa locuiasca acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de divort stavarion16 stavarion16 buna ziua,as dori sa ma ajutati cu o chestiune legata de divort...eu sunt casatorita de cinci ani in urma casatoriei a rezultat un copil .Momentan eu nu ma ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu conjugal AlexCerSenin AlexCerSenin Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu un sfat , un raspuns , orice . Relatia dintre mama si sotul ei a devenit insuportabila din cauza violentei fizice si ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie kanfku kanfku Buna ziua. Sunt tatal a doi copii minori (7 ani si 3 ani), iar mama este plecata din tara de cca 2 luni si nu are intentii de a reveni curand. Dorinta ... (vezi toată discuția)