@amvirdan,
Buna ziua, nu sunt exagerari, probabil dumneavoastra vi se pare normal dar noua nu ni se pare normal sa platim mai mult decat trebuie. Sunt locatari pt care 1leu conteaza si nu mi se pare normal sa fim mintiti pe fata.
Imi cer inca odata scuze pentru greselile gramaticale sau de exprimare, dar nu cred ca asta var face sa ma criticati in loc sa imi dati un sfat. Problemele sunt mult mai mari in realitate, aici am expus in mare ca nu vreau sa scriu romane.
Consider ca atat presedintele cat si administratorul trebuie sa respecte legile in vigoare, fisa postului cat si indatoririle legale, ceea ce la noi de peste 10 ani nu se intampla. Din afara se vede intr-un fel, din interior situatia este total ciudata.
Va multumesc
PS: Administratora calcula salariul femeii de serviciu pe numar de persoane.
terentetalharu a scris:
Din poziția de cenzor trebuie aveți acces la toate documentele fără cerere. Doar nu o sa faceți cerere când vreți sa vedeți o factura? Trebuie sa aveți acces CIM sa vedeți ce salariu are trecut in el.
Va multumesc, am citit si legea 230 si HCL si nu am gasit stipulat undeva ca eu in calitate de cenzor ar trebui sa faca o cerere in prealabil. Probabil ca administratora are ceva de ascuns si nu vrea sa imi prezinte documentele.