avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PRIMA CASA - Probleme in accesarea creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PRIMA CASA - Probleme in accesarea creditului

Buna ziua,
Sunt casatorit si doresc sa accesez un credit PRIMA CASA dar din cauza faptului ca sotia cu ceva timp in urma a fost raportata in biroul de credit banca nu imi acorda creditul.
Va rog sa imi spune-ti in situatia aceasta ce ar mai fi de facut?Ce variante mai am? Ce legatura am eu cu un istoric negativ al ei dinainte de a ne casatori.
Precizez ca vreau sa iau creditul pe numele meu fara a beneficia de salariul sotiei.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:00, 5 Martie 2016
Intrebati la fondul de garantare daca istoricul sotiei influenteaza in vreun fel decizia de garantare a creditului. Alta varianta ar fi obtinerea unui credit ipotecar imobiliar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar vladimir84 vladimir84 Buna ziua., Sotia mea doreste sa acceseze un credit ipotecar iar, eu voi avea calitatea de garant ipotecar dupa spusele banci. Acum câțiva ani ani am fost ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sotie cand sotul are imobil cu prima casa anamaria250 anamaria250 Buna ziua, intentionez sa achizitionez un imobil cu credit ipotecar. Sotul a achizitionat inainte de casatorie(2010) cu programul Prima Casa un apartament ... (vezi toată discuția)
Declaratie in fals credit prima casa Anonimmm2017 Anonimmm2017 Salut tuturor. Am o problema destul de complicata. Sa incepem cu inceputul. Acum 1 an am aplicat pentru prima casa si am fost respins atunci cand a ... (vezi toată discuția)