avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garant ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garant ipotecar

Buna ziua.,
Sotia mea doreste sa acceseze un credit ipotecar iar, eu voi avea calitatea de garant ipotecar dupa spusele banci.
Acum câțiva ani ani am fost raportat biroului de credite lucru care s-a intamplat cand nu eram casatoriti.
Intrebarea mea este daca acest lucru va afecta posibilitatea sotiei mele sa acceseze creditul ipotecar.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Prima casa - probleme in accesarea creditului S4ndok4n S4ndok4n Buna ziua, Sunt casatorit si doresc sa accesez un credit PRIMA CASA dar din cauza faptului ca sotia cu ceva timp in urma a fost raportata in biroul de credit ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am si eu o intrebare In urma unei executari silite a unui credit ipotecar, poprirea pe salariu se face doar la cel pe numele caruia este creditul ... (vezi toată discuția)