avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletaionita1974

Activitate nicoletaionita1974

Multumesc frumos!
Multumesc frumos pentru raspuns.
A avut un anunt de vanzare pe un site de resell. Cineva a vrut sa ii cumpere produsul, dar ca si plata a primit o moneda virtuala. Dupa instructiunile persoanei , trebuia sa depuna niste bani sa schimbe moneda virtuala in lei si sa ii poata retrage. Si asa , a tot depus pana la 800 de dolari...ajutat de o persoana care lucreaza in IT, deoarece de la un moment dat nu a mai stiut sa gestioneze situatia. De pe acelasi numar de telefon, au primit aceleasi mesaje si alte persoane, care aveau anunturi de vanzare. Dupa ce a patit-o a inceput sa caute informatii si asa a descoperit ca persoana respectiva nu este la prima incercare. Stiu ca sunt in grija noastra copii, dar la 17 ani mai fac si lucruri de capul lor. As vrea macar sa fac o sesizare, sa nu mai pice in plasa acestor persoane si altii. Multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua. Copiulul meu, in varsta de 17 ani a fost subiectul unei fraude on line. Cui trebuie sa ma adresez pentru a recupera banii pierduti? Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Actiune in instanta divort
Da, au trecut 2 ani si jumatate de separare in fapt.
Răspuns la discuția Actiune in instanta divort
instanta a considerat ca, casnicia poate continua
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce posibilitate am sa introduc o cerere de desfacere a casatoriei in instanta, daca a mai fost introdusa odata si instanta de apel a respins cererea. Multumesc.