avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in instanta divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in instanta divort

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce posibilitate am sa introduc o cerere de desfacere a casatoriei in instanta, daca a mai fost introdusa odata si instanta de apel a respins cererea. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicoletaionita1974 , utilizator 08:34, 10 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
instanta a considerat ca, casnicia poate continua
Față de motivele evocate de instanța de judecată în sentință, au intervenit elemente noi, pe care să le puteți invoca într-o nouă cerere?
Da, au trecut 2 ani si jumatate de separare in fapt.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel divort adinutza.2008 adinutza.2008 Reclamantul (sot) a introdus o actiune avand ca obiect \"divort cu minori\". Parata a omis sa solicite in cererea reconventionala si desfacerea casatoriei, ... (vezi toată discuția)
De ce nu-mi acorda divortul judecatorul? ovidiucapota ovidiucapota SUNT CASATORIT DE 18 ANI, AM DOUA FETITE, UNA DE 18 ANI SI UNA DE 15 ANI. AM INTENTAT DIVORT,DAR JUDECATORUL MI-A RESPINS ACTIUNEA PT CA, ZICE EL NU SUNT ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna cris_deo cris_deo buna seara. va rog sa-mi spuneti daca se poate divorta din culpa comuna chiar daca numai unul dintre soti a facut cerere? Pot sa introduc in actiune textul: \" ... (vezi toată discuția)