avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate Secosan

Activitate Secosan

Poate nu ati auzit de copii NEMERITUOSI, care asteapta doar mosteniri fara a face nimic pentru a le merita. In afara de a avea dreptul legal, mai trebuie sa dea dovada ca merita!
Doredc sa stiu care este procedura legala ca sotul care are copii din prima casatorie sa poata proteja actuala saotie astfel ca, copii din prima casatorie sa nu poata dobândi bunurile obtinuta din actuala casatorie, dupa decesul tatalui lor.
Buna ziua,
Platesc actual un impozit pentru terenul de 2100mp pe care este construita casa.
Conform hotarârii de Guvern nr 1/2016 va trebui sa platesc un nou impozit pe terenul de sub cladire, pe curte si pe calea de acces. Deci voi plati pentru 2100mp
plus pentru aprox. 500mp cât cuprinde casa, curtea si calea de acces!
Nu înteleg eu bine sau voi plati pentru aprox. 2600mp, chiar daca eu posed 2100mp?
Multumesc anticipat pentru raspuns. Cu stima.
Discuție CASS
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca CAS este voluntar sau obligatoriu.
Daca nu e obligatorie, mi se adauga la impozit sau nu?
Precizez ca posed o asigurare privata.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Mi-a fost suspendat premisul de conducere pentru 30 de zile si amendat cu 210 RON. pentru neacordarea prioritatii la trecere de pietoni.
Este corect? Mentionez ca nu am avut nici un punct de penalizare, acesta fiind primul meu "incident" dupa 30 de ani de conducere.
Multumesc anticipat pentru raspuns