avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozitul pe terenul de sub locuinta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozitul pe terenul de sub locuinta

Buna ziua,
Platesc actual un impozit pentru terenul de 2100mp pe care este construita casa.
Conform hotarârii de Guvern nr 1/2016 va trebui sa platesc un nou impozit pe terenul de sub cladire, pe curte si pe calea de acces. Deci voi plati pentru 2100mp
plus pentru aprox. 500mp cât cuprinde casa, curtea si calea de acces!
Nu înteleg eu bine sau voi plati pentru aprox. 2600mp, chiar daca eu posed 2100mp?
Multumesc anticipat pentru raspuns. Cu stima.
Cel mai recent răspuns: dianadaiana , utilizator 21:12, 18 Februarie 2016
Din pacate si cei care locuiesc la bloc au aceeasi problema incepand din acest an, platesc impozitul pe locuinta si inca o data impozitul pe terenul pe care este construit blocul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la taxe impozit, persoana handicap grav,proprietar geta3 geta3 Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati ,daca se poate, am o problema cu taxele de impozit ce au aparut ,de platit, pentru fiul meu minor, cu grad de ... (vezi toată discuția)
Proprietari de apartamente marina2 marina2 Buna ziua, S-a ivit o problema mai complicata pentru noi si va rugam poate ne indrumati putin prin hatisul legilor si a interpretarii ... (vezi toată discuția)
Teren uzucapiune alina elena alina elena Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o consultaie juridica privind un teren.Bunicii mei au cumparat un teren de 1000mp, pe care au construit o casa cu etaj in ... (vezi toată discuția)