Am trimis cererea de scutire si certificatul de grad acum 30 de zile si am si numarul de inregistrare al cererii si cu toate acestea ,d-na contabila a incercat sa ma convinga ca am inteles eu gresit si ca se plateste 5o% impozit pentru casa,,ca nu sunt singura,ca si veteranii de razboi platesc, dupa mai multe discutii cu dumneaei , imi spune ca se face scutire pentru casa si terenul de sub casa iar pentru curtea din jurul casei se plateste aceasta suma de 50% si a specificat ca de fapt primaria nu a aprobat cererea mea de scutire impozit 100% .
M-ar interesa sa stiu daca aceasta scutire se deduce din bugetul primariei sau din bugetul statului . ..Daca s-ar deduce din bugetul statului cu ce l-ar afecta pe domnul primar?
Va multumesc mult pentru acest raspuns, indrumarea dumneavoastra imi este de mare folos si am sa va urmez sfatul, incerc sa obtin raspunsul primariei in scris (ca au trecut 30 de zile) ,la cererea mea si fac contestatie daca merge facuta aceasta procedura si se poate rezolva ceva.
Oare primarii mai respecta legea sau isi fac propriile reguli in regatul lor?
Multumesc inca o data,toate cele bune,
cu multa stima