avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Activitate Cornel Cornel

Activitate Cornel Cornel

Mulțumesc pentru raspuns,accidentul a fost fff usor nu a patit nimic nimeni doamna a si declarat ca a facut atac de panica cu toate astea ea dupa 6 ore sa dus la spital.Este nentionat si in amiabila ca nu sunt victime nu are nici măcar o zgarietura.
Dovada cu drept de circulatie, eu nu am parasit locul accidentului am facut amiabila
Buna seara,
Am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ora 18 am recunoscut că sunt vinovat ptr ca nu am respectat distanța ,cel din fata a franat si eu l am lovit în spate.
Am tras pe dreapta si am vb cu șoferul si am decis sa mergem la biroul de tamponari unde nu era nimeni ,atunci am decis de comun acord sa semnam amiabilă in care sa specificat toate aspectele ,mentionez ca viteza a fost in jur de 30 km ,mașinile sunt avariate doar ffff putin la mine spoiler la el doar bara spate un pic varianta..
Am întrebat dacă totul este in regula si au zis ca da sa menționat în amiabilă si ca nu sunt victime .
Astăzi 22.11.2020 ma suna poliția ca doamna din dreapta sa prezentat la spital la ora 0.15 ca acuza dureri la cap,m am întâlnit cu ei si mi au suspendat permisul ptr perioada cat se cercetează ptr ca sa deschis dosar penal.
Am dovada pana in data de 7.12.2020 stie cineva daca cu perioada asta de stare alertă daca se prelungește automat cu 90 zile?
Asa mi-a zis polițistul ca si daca nu cer o altă dovada se prelungește automat.
Cat poate dura un proces si in cat timp imi pot recupera permisul?
Am vb si cu ,,victima "care a zis ca este bine mersi acasa si ca ea nu a vrut sa imi faca rau dar a facut un atac de panică.
Multumesc
Răspuns la discuția Plata TVA
Gresit,este parerea ta dar apartamentul vandut in 2017 a fost donatie de la socri mei iar garsoniera am vrut sa o iau ptr socri sa locuiasca la batranete dar intre timp am vandut donatia ptr un apartament de 3 camere in care o sa locuim noi.Mai exact am vandut un Apartament tip Studio de 44 mpsi o garsoniera fff mica de 24 mp si am luat un apartament de 3 camere de 90 mp vreau sa stiu unde este specula imobiliara d le Alberto atata timp cat vom locui 2 adulti si 2 copii in apartamentul de 3 camere.
Răspuns la discuția Plata TVA
Apartamentul vandut in 2017 a fost achizitionat in 2015 iar cel din 2018 este o garsoniera cumparata in mai 2018 dar am facut tranzactia ptr ca sa platesc apart de 3 cam o suma mai mare ptr obtinere pret mai bun de la dezvoltator
Răspuns la discuția Plata TVA
O sa ma mut eu ptr ca nu am alta locuinta in acest moment
Răspuns la discuția Plata TVA
Am vandut cele 2 apartamente ptr plata unui apartament de 3 camere mai mare de la un dezvoltator
Discuție Plata TVA
Buna seara am vandut in anul 2017 luna septembrie un apartament la pretul de 45.000 euro in iulie 2018 am facut o noua vanzare de 32.000 euro intrebarea mea este daca pot avea prb cu fiscul ptr plata TVA.
Răspuns la discuția Evacuare chirias
Am trimis notificarea ca nu se mai prelungeste contractul la adresa apartamentului inchiriat chiar cu 60 zile ca sa fiu sigur ca nu am prb , cu confirmare de primire .
Buna seara am un apartament in chirie cu contract inregistrat la directia fiscala care expira la data de 1 Februarie 2018 eu iam trimis notificarea cu o confirmare de primire ca nu se mai prelungeste contractul de inchiriere eu am vandut apartamentul cu eliberare la aceasta data a fost informat noul proprietar ca am chirias care pleaca pe 1 februarie pot sa am prb cu noul proprietar daca chiriasi nu pleaca de buna voie?Preventiv intreb chiriasi cred si sper sa fie de buna credinta ptr ca si eu am fost nici un moment nu am vrut sa ii dau afara am vrut sa duc la bun sfarsit contractul.Multumesc.