Buna seara am un apartament in chirie cu contract inregistrat la directia fiscala care expira la data de 1 Februarie 2018 eu iam trimis notificarea cu o confirmare de primire ca nu se mai prelungeste contractul de inchiriere eu am vandut apartamentul cu eliberare la aceasta data a fost informat noul proprietar ca am chirias care pleaca pe 1 februarie pot sa am prb cu noul proprietar daca chiriasi nu pleaca de buna voie?Preventiv intreb chiriasi cred si sper sa fie de buna credinta ptr ca si eu am fost nici un moment nu am vrut sa ii dau afara am vrut sa duc la bun sfarsit contractul.Multumesc.
Buna seara,
In mod normal NU!
Chiriasul ar trebui sa paraseasca imobilul la data de 01.02.2018.
Daca individul da dovada de altceva decat de bun simt atunci exista posibiliatea evacuarii urgente in temeiul art 1033 si celelalte C.Pr.Civ.
Va sfatuiesc ac la 01.01.2018 sa le transmiteti NOTIFICAREA de eliberare a imobilului asa cum prevede legea.
Am trimis notificarea ca nu se mai prelungeste contractul la adresa apartamentului inchiriat chiar cu 60 zile ca sa fiu sigur ca nu am prb , cu confirmare de primire .