avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate criss1974

Activitate criss1974

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti in ce situatie ma aflu cu urmatoarea speta: am incheiat o intelegere ,verbal,cu o firma autorizata sa-mi efectueze lucrari de modificare a instalatiei de gaz.Am stabilit cu reprezentantul acestei firme,in urma masuratorilor la fata locului,pretul total al lucrarii,pret care includea atat manopera ,verificarea instalatiei cat si materialele necesare.Dupa efectuarea lucrarii,firma a mai adaugat manopera, o suma egala cu suma totala stabilita initial,suma de plata dublandu-se astfel,spunand ca a omis sa-mi spuna ca demontarea unei tevi de gaz si remontarea sa se tarifeaza separat ,cu tarif pe metru-liniar de teava.
In ce conditii pot refuza plata sumei adaugate in plus fata de intelegerea initiala?Mentionez ca nu am semnat nici un act cu firma respectiva si am platit un avans la preluarea lucrarii.
Multumec.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana a dat prima data examen pentru obtinerea permisului de conducere in luna mai,nu a fost admisa la conducere si a repetat examenul si in luna octombrie si a picat si acum la conducere,trebuie sa mai sustina examenul teoretic?Politistul cu care a sustinut examenul de conducere i-a spus ca se incadreaza in "legea veche" si trebuie sa sustina din nou examenul de teorie si nu beneficiaza de prevederile noii legi.
Dar,repet,codul caen 6622 poate fi cod caen secundar,deoarece este trecut in categoria codurilor caen cu obiect unic de activitate?Cel putin asa sustine functionara de la ORC.Deasemenea sustine ca nu pot sa-l trec la activitate secundara.
Multumesc pentru raspuns,dar ceea ce ma intereseaza pe mine este daca legea permite trecerea codului caen 6622 ca obiect de activitate secundara si bineinteles sa pot sa-l autorizez,deoarece am inteles ca acest cod este trecut in categoria celor unice.
Buna ziua,Vreau sa stiu daca pot infiinta un SRL cu obiect principal de activitate cod caen 4776 - pet shop,iar ca activitati secundare sa trec toate activitatile posibile,inclusiv cod caen 6622 - asistent in brokeraj.
Multumesc.