avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate SandrinaM0ldovan

Activitate SandrinaM0ldovan

Multumesc pentru raspuns. Intr-adevar nu am citit Regulamentul (stiam ca oricum daca nu sunt de acord nu pot posta, asa ca am bifat din start "DA"). Poate ca ar fi bine sa se specifice ca e vorba de sectiuni ale forumului, nu de forumuri diferite.
Referitor la legea 70/2015, cea care inlocuieste OG 15/1996 privind intarirea disciplinei financiare, intalnesc opinii diferite privind modul in care se pot achita/incasa facturile mai mari de 5.000/10.000 lei.
Desi termenul de plata/incasare fragmentata e bine definit din punctul meu de vedere (plata/incasare facuta in scopul evitarii plafonului) si totodata se specifica in lege ca aceste facturi se pot achita/incasa astfel: 5.000/10.000 lei in numerar, restul prin banca, unii sustin ca se poate plati/incasa in numerar cu o singura chitanta de maxim 5.000/10.000 lei, restul prin banca altii inteleg ca se poate plati/incasa numerar maxim 5.000/10.000 lei, cu oricate chitante ( de exemplu o chitanta de 3.000 lei si inca doua de 1.000 lei fiecare, in zile diferite, in functie de disponibil) si restul prin banca.
Care e interpretarea corecta? Doresc daca se poate exemplu concret.
Multumesc anticipat.
Ce inseamna ca este interzisă publicarea unei întrebări în mai multe forumuri?
Eu am acum de exemplu o nelamurire despre interpretarea unei legi si incerc sa aflu cat mai multe pareri, de fapt vreau sa aflu cum e corect, inseamna ca daca intreb peste tot fac ceva interzis din punctul dumneavoastra de vedere? De ce?
Cu stima, astept cu interes un raspuns, sa vad daca va pot pune intrebarea pe care o tot pun.