avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Publicare intrebare in mai multe forumuri
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Publicare intrebare in mai multe forumuri

Ce inseamna ca este interzisă publicarea unei întrebări în mai multe forumuri?
Eu am acum de exemplu o nelamurire despre interpretarea unei legi si incerc sa aflu cat mai multe pareri, de fapt vreau sa aflu cum e corect, inseamna ca daca intreb peste tot fac ceva interzis din punctul dumneavoastra de vedere? De ce?
Cu stima, astept cu interes un raspuns, sa vad daca va pot pune intrebarea pe care o tot pun.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:12, 11 Septembrie 2015
SandrinaM0ldovan a scris:
nCe inseamna ca este interzisă publicarea unei întrebări în mai multe forumuri?

Nu ati parcurs atent prevederea din Regulamentul forumului care are urmatorul continut
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori.

Nimeni nu interzice ca utilizatorii sa navigheze pe mai multe site/forumuri unde pot initia subiecte si pot participa la exprimarea de opinii
Regulamentul prezentului forum are prevederea ca utilizatorii sa nu deschida concomitent subiecte identice in mai multe sectiuniale forumului -avand in vedere ca forumul este structurat pe categorii distincte=asociatii de locatari/de proprietari,dreptul muncii,
contabilitate,drept civil,drept penal,cultura generala,etc-unde pot fi publicate intrebarile utilizatorilor si unde participantii -conditionat de timpul la dispozitie
Participarea pe forum este benevola,nu exista impus termen pentru raspuns
Exista situatii in care intrebarile/subiectele initiate de utilizatori nu contin date relevante,astfel ca este mai greu a se analiza cererea/intrebarea si este si mai greu a se emite raspuns concret
Multumesc pentru raspuns. Intr-adevar nu am citit Regulamentul (stiam ca oricum daca nu sunt de acord nu pot posta, asa ca am bifat din start "DA"). Poate ca ar fi bine sa se specifice ca e vorba de sectiuni ale forumului, nu de forumuri diferite.
SandrinaM0ldovan a scris:

Poate ca ar fi bine sa se specifice ca e vorba de sectiuni ale forumului, nu de forumuri diferite.

Daca parcurgeti atent art 3.3 din Regulamentul prezentului forum acesta prevede fara echivoc
Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului

Fiind vorba desptre Regulamentul acestui forum,exprimarea si redactarea obligatiei de postare topic intr-o singura sectiune a forumului- este foarte clara si nu permite interpretarea ca se refera la alte forumuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc intrebarile mele? dogarudobra dogarudobra aveam raspunsuri si date interesante pt mine, unde gasesc raspunsurile la intrebarile mele? (vezi toată discuția)
Se pare ca... sellenaa sellenaa e o pierdere totala de timp sa iti faci cont pe acest site..sa speri ca vei gasi raspunsuri..atata timp cat rata raspunsurilor la problemele expuse aici este ... (vezi toată discuția)
Cand se raspunde sau daca se mai raspunde la subiectele fara raspuns Adnalya Adnalya Aveam si eu o intrebare .... vis-a-vis de Legea 10 ..... dar deocamdata nici un raspuns. La intrebarile mai vechi se raspunde?........ intreb pentru ca sunt ... (vezi toată discuția)