avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Se pare ca...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Se pare ca...

e o pierdere totala de timp sa iti faci cont pe acest site..sa speri ca vei gasi raspunsuri..atata timp cat rata raspunsurilor la problemele expuse aici este de 1%. daca nu mi se raspundea numai mie..cautam o scuza, insa atata timp cat de ieri apar n postari cu raspuns 0 e clar, mai bine iau un emocalm.:))
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:11, 26 Aprilie 2015
Se pare ca nu ati citit Regulamentul forumului, in care se fac precizari legate de modul cum se desfasoara activitatea in forum.
Nu exista utilizatori platiti pentru raspunsurile date pe forum. Nu exista obligatia cuiva anume de a raspunde la discutiile deschise in forum. Moderatorii din sectiunile forumului, chiar daca raspund la multe discutii (in limita cunostintelor profesionale de care dispun) supravegheaza benevol modul de desfasurare al discutiilor pentru a nu se depasi limitele decentei.
De ce nu puteti accepta, ca poate, nu se cunoaste raspuns la intrebarea pusa de dvs.
Nu este nimeni obligat sa navigheze pe acest forum. Puteti apela la ce solutie doriti, chiar sa luati antibiotice.
V-ati gandit oare ca, din nefericire pt dv, fiind sfarsit de saptamana este foarte posibi ca situatia expusa de dv sa nu fie citita de cineva care sa va si poata da un raspuns pertinent?
Eu, si sunt convinsa ca si multi alti cititori ,am fi dorit sa va raspundem daca am fi avut solutia asteptata si dorita de dv,Din pacate nu o avem , asadar in zilele urmatoare cu siguranta cineva din domeniu va sti sa va raspunda.
Referitor la acel procent de 1%, probabil ati vrut sa spuneti ca este pt intrebarile fara raspuns , Zi frumoasa!
Pe langa opiniile anterioare vin si eu cu o opinie carcotasa!

V-ati pus intrebarea daca ati postat in sectiunea care trebuie?;)

Daca ati fi citit cu atentie sectiunile forumului ati fi observat ca exista o sectiune "Asociatii de proprietari/locatari" iar moderatorii sectiunii in mod sigur v-ar fi dat un raspuns in limita timpului disponibil. Nu este nimeni obligat sa monitorizeze minut cu minut intrebarile din forum, totul se face benevol.

Daca asociatia nu va ajuta in rezolvarea problemei aveti posibilitatea sa o actionati in instanta.

Cererea adresata presedintelui ptr rezolvare a fost inregistrata sau a fost facuta doar verbal?

Obtineti acordul presedintelui/comitetului executiv pentru repararea instalatiei si prezentati si acordul vecinilor care si-au prezentat consimtamintul pentru achitarea contravalorii reparatiei informand totodata ca veti depune proces verbal de receptie, factura si chitantele spre decontare si impartire cheltuieli pe parti comune.

www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari" ContSters62736 ContSters62736 aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu ... (vezi toată discuția)
Debransare apa calda gerrard_LFC gerrard_LFC cineva din asociatie ,si-a montat robinet cu incalzire instant (probabil l-au cnvins cei de la tv) si s-a debansat total de la plata apei calde,fara sa aibe ... (vezi toată discuția)
Raspundeti la intrebari ! adis69 adis69 de ce nu raspundeti la intrebarile puse de utilizatori ?.astept de 10 zile un raspuns. (vezi toată discuția)