Bună ziua. Sunt învățătoare și am primit din partea unei biserici 300 de lei ca donație pt. ai folosi pt. elevi. Doresc sa achiziționez materiale didactice. Am două întrebări:
1. Cum redactez actul de donație?
2. Pe numele cui pot face factura de achiziționare a natolia. didactice?
Va multumesc!
Buna ziua,
Bunica mea a murit acum 23 de ani, in urma ei au ramas 2 copii.Tatal meu si un frate. Dupa bunica mea nu s-a efectuat succesiunea. . Ambii frati locuiesc la aceeasi adresa, in case separate. Fratele tatalui meu foloseste 3/4, iar tatal meu 1/4. Unchiul meu nu doreste realizare succesiunii. Ce se poate face in cazul acesta?
Buna ziua,
Bunica mea a murit acum 23 de ani, in urma ei au ramas 2 copii.Tatal meu si un frate. Dupa bunica mea nu s-a efectuat succesiunea. . Ambii frati locuiesc la aceeasi adresa, in case separate. Fratele tatalui meu foloseste 3/4, iar tatal meu 1/4. Unchiul meu nu doreste realizare succesiunii. Ce se poate face in cazul acesta?
cine are dreptul de a ridica pensia din luna in care a decedat o persoana? Decedatul nu are sotie si nici copii. Cheltuielile de mormantare au fost suportate de un frate.
Am un unchi care nu a fost casatorit niciodata, din cate stim nu are copii. . Acum cateva zile l-am dus la un camin de batrani pt ca nu avea cine sa il ingrijeasca, de unde a fost dus la spital de urgenta. Deoarece este foarte bolnav a fost dus la terapie intensiva.
Intrebarea este:
1.cum pot intra in posesia pensiei, deoarece nu am procura? (nu ne-am asteptat la asa ceva )
2 Cine are drept la mostenire? Exista un frate din partea ambilor parinti si trei frati din partea mamei.