avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate ileana-maria

Activitate ileana-maria

Discuție Donație bani
Bună ziua. Sunt învățătoare și am primit din partea unei biserici 300 de lei ca donație pt. ai folosi pt. elevi. Doresc sa achiziționez materiale didactice. Am două întrebări:
1. Cum redactez actul de donație?
2. Pe numele cui pot face factura de achiziționare a natolia. didactice?
Va multumesc!
Răspuns la discuția succesiune ne realizata
Multumesc, pentru raspuns!
Răspuns la discuția succesiune ne realizata
Multumesc, pentru raspuns !
Buna ziua,
Bunica mea a murit acum 23 de ani, in urma ei au ramas 2 copii.Tatal meu si un frate. Dupa bunica mea nu s-a efectuat succesiunea. . Ambii frati locuiesc la aceeasi adresa, in case separate. Fratele tatalui meu foloseste 3/4, iar tatal meu 1/4. Unchiul meu nu doreste realizare succesiunii. Ce se poate face in cazul acesta?
Buna ziua,
Bunica mea a murit acum 23 de ani, in urma ei au ramas 2 copii.Tatal meu si un frate. Dupa bunica mea nu s-a efectuat succesiunea. . Ambii frati locuiesc la aceeasi adresa, in case separate. Fratele tatalui meu foloseste 3/4, iar tatal meu 1/4. Unchiul meu nu doreste realizare succesiunii. Ce se poate face in cazul acesta?
cine are dreptul de a ridica pensia din luna in care a decedat o persoana? Decedatul nu are sotie si nici copii. Cheltuielile de mormantare au fost suportate de un frate.
Răspuns la discuția Mostenire unchi fara urmasi
Va multumesc pentru raspuns.
Am un unchi care nu a fost casatorit niciodata, din cate stim nu are copii. . Acum cateva zile l-am dus la un camin de batrani pt ca nu avea cine sa il ingrijeasca, de unde a fost dus la spital de urgenta. Deoarece este foarte bolnav a fost dus la terapie intensiva.
Intrebarea este:
1.cum pot intra in posesia pensiei, deoarece nu am procura? (nu ne-am asteptat la asa ceva )
2 Cine are drept la mostenire? Exista un frate din partea ambilor parinti si trei frati din partea mamei.