Multumesc pentru detalii, nu cred ca se aplica totusi in cazul meu daca inteleg bine ce ati scris. In cazul meu , eu, persoana fizica am inchiriat apartament de locuit de la o persoana juridica ( contractul de inchiriere are ca locator persoana juridica, iar ca locatar persoana fizica ).
SM LEGAL CONSSULT a scris:
Daca beneficiarul contractului de inchiriere este o firma atunci dv ca persoana ficzica nu ati dobandit vreun drept de folosinta al acelu9i imobil incat sa va confere dreptul de stabilire a domiciliului la acea adresa. Tocmai de aceea vi s-a solicitat actul de proprietate si o hotarare AGA prin care sa vi se acorde dreptul de folosinta a imobilului, proprietarul trebuind sa isi dea acordul pentru luarea dv in spatiu. Dovada spatiului de locuit se face cu actul de proprietate respectiv contractul de spatiu. [ link extern ]
Documentele necesare schimbarii domiciliului le regasiti in urmatorul link [ link extern ]
In cazul schimbarii denumirii strazi, cartea de identitate poate fi preschimbata in baza urmatoarelor documente enumerate in continuare [ link extern ]