avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate EvelyneEve

Activitate EvelyneEve

Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Revin cu detalii suplimentare. Se inclocuieste talpa de lemn a casei ( grinda) cu grinda din beton. Se consolideaza peretii cu plasa de Buzau, deci tencuiala este data jos si va fi inlocuita cu alta, din acelasi material. Doresc sa inlocuiesc si tigla ceramica de pe acoperis cu tigla metalica
Doresc sa renovez locuinta primita mostenire care este construita din paianta( lemn+caramida) , fundatie piatra, grinzi lemn. As dori sa stiu daca pentru acest lucru am nevoie de autorizatie de constructie.
Răspuns la discuția lndemnizatie crestere copil eleva
As mai avea o intrebare. Ar putea mama mea, ca la nasterea copilului sa il treaca pe numele ei si al tatalui meu, ca eu fiind fiica lor?
Răspuns la discuția lndemnizatie crestere copil eleva
Va multumesc mult, mult pentru raspunsuri.

Zi buna!
Răspuns la discuția lndemnizatie crestere copil eleva
Buna ziua,
Multumesc ptr informare.
Precizez: data aprox a nasterii este 21 ianuarie 2016. In ultimele 12 luni am frecventat tot cursurile fara frecventa la liceul particular. Tatal copilului este elev la zi.
Sunt eleva in clasa a XI-a la un liceu particular. Particip la cursuri cu frecventa redusa. Am 20 de ani si sunt insarcinata . As dori sa stiu daca exista conditii sa le intrunesc ptr a putea primi dupa nastere indemnizatia de crestere copil.
Multumesc!