hack1
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
azi am fost in instanta si am declarat ca am vandut masina intrucat suspectam niste probleme de sanatate si am avut nevoie de bani de analize.judecatoarea a cerut relatii de la ITM AFP SI PRIMARIE.
cum am ajuns in situatia de mai sus:un milog a venit la mine sa ii testez o masina pe care vrea sa o cumpere.am mers cu el.nu a cumparat-o fiindca nu i-a placut.pe drumul de intoarcere mi-a spus ca vrea sa manance gogosi si sa ii conduc masina lui.i-am condus-o si am ajuns la el la garaj unde am parcat-o.peste trei zile m-a sunat la telefon si mi-a zis : "mai stii cand mi-ai condus masina?mi-ai stricat-o!nu mai intra in viteza."m-a chemat la un garaj unde o adusese.era in apropierea locuintei mele.acolo impreuna cu mecanicul au inceput sa se planga ca trebuie o cutie de viteza si ca nu gasesc decat in anglia.costa 7000ron!!!milogul cu pricina a inceput sa imi "ordone" pe un ton autoritar sa ii aduc masina personala sa se duca el la un atelier sa incerce sa isi sudeze piesa de la masina care era rupta.l-am refuzat.i-am spus ca masina mea este defecta.atunci a inceput sa imi adreseze cuvinte jignitoare de fata cu mecanicul.cand am vazut ca este prost am plecat pur si simplu.am mers aproape sa ajung la mine acasa si cand sa ajung acasa a iesit si a inceput sa strie dupa mine ca imi da foc la masina ca imi sparge cauciucurile etc.m-am intors sa il calmez.nu a fost chip.m-a luat la bataie cu pumnii.era si ditamai huiduma!m- a impins in fata unei masini care se afla in miscare.de frica i-am dat un pumn in fata.s-a dus la politie.apoi si-a scos certificat medico legal 30 zile ingrijiri medicale.si asa am ajuns cu opt luni de inchisoare cu suspendare si cu 9600ron de plata
am facut recurs la curtea de apel.am recunoscut ca l-am lovit sa imi pare rau dar m-am aparat.mi-a pus viata in pericol cand m-a impins in fata masinii aflate in miscare.
am avut un martor care a vazut toata faza.a declarat la audieri ca nu a vazut nimic.era sub o masina.in instanta a spus ca isi mentine declaratia.cand a fost intrebat de judecatoare cum a fost situatia martorul fara sa isi dea seama de capcana intinsa de judecatoare a spus exact tot ce a vazut.
mentionez ca milogul care a vrut sa ii testez masina a declarat ca a venit la mine si m-a intrebat de ce nu vreau sa il duc cu masina si ca eu i-am aplicat un pumn in fata fara nici un motiv
am fost condamnat cu suspendare 8 luni si obligat sa platesc 9600 ron
nu am serviciu.nu am casa pe numele meu.am doar masina.
cand am primit somatie de executare sillita am antedatat un contract de vanzare cumparare si am vandut fictiv masina mamei mele.executorul m a chemat la el si eu am venit cu actele prin care dovedeam ca am vandut masina si nu o mai am .m acuzat ca l am impiedicat sa isi execute atributiile si ca o sa stau dupa gratii.ce se poate face
eu am avut toata bunavointa si l am rugat sa imi spuna exact seria de pe calculatorul lui si i am trimis produsul numai dupa ce am constatat ca am pe stoc produsul exact ca al lui.ba mai mult mi a confirmat ca a fost la trei testere care i au pus diagnosticul calculator defect.eu am vb cu niste ingineri colegi si mi au zis ca de fapt e vorba de un diagnostic pus gresit si ca computerul lui este bun al meu este bun si ca de fapt masina ar avea injectoarele defecte.totusi ma deranjeaza faptul ca acest client face teste pe banii mei dupa ce citeste nu stiu ce lucruri pe diferite forumuri
am vandut pe olx un calculator auto in stare perfecta de functionare expediat prin fancurier.am fost stresat cu telefoane de catre client ca masina pentru care a solicitat calculatorul nu si a schimbat mersul motorului si ca face la fel ca si cu calculatorul original.am fost amenintat ca imi rupe picioarele.a fost la fancurier si a luat datele mele personale si a zis ca s a dus cu ele la politie si ca ma duce prin tribunale si ca cere daune morale de 5000 ron in conditiile in care calculatorul meu era 200 ron