avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Colet (calculator auto) vandut pe OLX
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Colet (calculator auto) vandut pe OLX

am vandut pe olx un calculator auto in stare perfecta de functionare expediat prin fancurier.am fost stresat cu telefoane de catre client ca masina pentru care a solicitat calculatorul nu si a schimbat mersul motorului si ca face la fel ca si cu calculatorul original.am fost amenintat ca imi rupe picioarele.a fost la fancurier si a luat datele mele personale si a zis ca s a dus cu ele la politie si ca ma duce prin tribunale si ca cere daune morale de 5000 ron in conditiile in care calculatorul meu era 200 ron
Cel mai recent răspuns: hack1 , utilizator 12:10, 16 Septembrie 2015
Functionarea motorului masinii poate fi modificata de mai multi factori,nu numai de calculator
Sunt situatii in care la reprezentanta ,pentru identificare defectiune se se inlocuiesc n calculatoare la o masina,si nu se gaseste defectiunea decat dupa analiza individuala ansamblu/componente motor
Este diferenta intre c/v calculator si eventualele pretentii/daune pe care le poate solicita partea care se considera prejudiciata
Daca ,cumparatorul materializeaza interesul pentru actionarea dv in instanta,ramane sa faca proba ca piesa achizitionata de la dv nu functioneaza in limitele tehnice prevazute de producator si sa motiveze daunele pretinse
eu am avut toata bunavointa si l am rugat sa imi spuna exact seria de pe calculatorul lui si i am trimis produsul numai dupa ce am constatat ca am pe stoc produsul exact ca al lui.ba mai mult mi a confirmat ca a fost la trei testere care i au pus diagnosticul calculator defect.eu am vb cu niste ingineri colegi si mi au zis ca de fapt e vorba de un diagnostic pus gresit si ca computerul lui este bun al meu este bun si ca de fapt masina ar avea injectoarele defecte.totusi ma deranjeaza faptul ca acest client face teste pe banii mei dupa ce citeste nu stiu ce lucruri pe diferite forumuri
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2015
hack1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare masina mihu_lucian mihu_lucian Buna ziua, As dori sa stiu in ce conditii se poate cere schimbarea unei masini (sau restituirea contravalorii), achizitionata noua, la care au aparut prea ... (vezi toată discuția)
Garantie la masinile second hand si la piesele din dezmembrari harygroup harygroup Buna ziua, Activam in domeniul vanzarilor auto si a dezmembrarilor auto, noi oferim clientilor nostii garantie pentru piesele cumparate si pentru masinile pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se da următoarea situatie: masina înmatriculată ... Arrinakate Arrinakate Bună ziua, Se da următoarea situatie: Masina înmatriculată în străinătate în Ungaria în apropiere de întrarea în tara se defectează și este ... (vezi toată discuția)