avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate Marci58

Activitate Marci58

Beneficiarul platii este de acord sa ii restituie, nu i-a incasat, nu este in tara. Doar banca i-a luat suma care era poprita. Daca puteti sa mai imi spuneti dupa cat timp poate fi stearsa o poprire?
Nu mai inteleg nimic. Dumneavoastra mai sus imi spuneti :,,Dacă numele și /sau contul IBAN sunt greșite pe ordinul de plată, plata nu poate fi încasată de către banca beneficiarului. Este o plată eronată și banii se întorc în contul plătitorului.'' si acum imi spuneti ca banca nu a gresit. Eu nu vreau acei bani doar vreau ca banca sa ii trimita inapoi.
Va rog mult sa imi dati un nr de tel ca sa va pot suna. Banca unde au intrat banii nu ii trimit inapoi, de fapt eu m-am dus cu contul gresit (pe care l-am luat de pe ordinul de plata care s-a facut) si cei de la banca mi-au spus titularul unde au intrat banii. Asta este tot ce vreau banii sa se intoarca de unde au venit. Multumesc
Este f adevarat ce va spun. Plata s-a facut de catre ordonator online. Am ordinul de plata, cu care am fost si la banca unde am eu contul si l-am trimis si bancii de la Bucuresti care mi-a cerut acest lucru si de atunci nu imi mai raspunde nimic. La protectia consumatorului am fost si mi-au spus ca eu avand PFA sunt persoana juridiaca si ei nu au ce sa faca. Nu stiu la cine sa mai apelez. Multumesc
Buna ziua,
Intampin si eu o problema cu o banca. Am emis o factura proforma cu numele firmei corect dar am scris un cont gresit. Binenteles ca banii au intrat in contul gresit si banca nu vrea sa ma ajute sub nici o forma. Desi am spus la banca ce sa-ntamplat au blocat banii titularului si ii vireaza unde acesta avea datorii desi sunt banii necuveniti persoanei respective. Persoana in cauza (care a primit banii nu este in tara). Am trimis mesaje si la banca din Bucuresti, mi-au cerut mai multe date inclusiv ordinul cu care s-a facut plata dar dupa ce am trimis datae nu imi mai raspund. eu sunt persoana care face lucrearea, eu trebuie sa eliberez factura buna, lucru pe care nu il pot face deoarece banii nu au intrat in contul meu. Cui pot sa ma adresez? Ce as putea sa fac?
Va rog sa imi spuneti daca cineva poate bloca un cont in banca far o hotarare judecatoreasca. (ex. Administatia financiara sau oricine altcineva)
Va multumesc