da sunt in somaj si voi fi angajata la plata cu ora pentru 3 saptamani...apoi sa inteleg ca voi reveni la somaj pana la 1 septembrie cand voi incheia un contract pe perioada determinata...sper ca m inteles corect! inca o data multumesc!!
Buna ziua! La 2.04.2016 s-a incheiat CCC si am depus dosarul pentru somaj, prezentandu-ma la viza lunara. Incepand cu data de 1.06.2016 voi suplini o colega (profesor) care momentan este in CM urmand sa nasca. Cum trebuie sa procedez pemtru ca dupa incheierea anului scolar cand profesorii sunt in activitate(lunile iulie si august)sa fiu in continuare platita? pot primi salariu acum voi fi angajata la plata cu ora si apoi dupa ce se incheie anul scolar raman si fara plata cu ora si fara somaj? cel mai mult ma intereseaza in vederea continuitatii la plata taxelor, nu neaparat cuantumul. Va multumesc!
Buna ziua! Sunt in CCC cu primul copil pana la implinirea varstei de 2 ani adica 2.05.2016! Am urmatoarele nelamuriri:
- am intrat in concediu avand contract de munca pe periaoda determinata, contract ce s-a incheiat pe 30.08.2014, eu fiind in ccc din 17.07.2014. Ce se intampla cu statutul meu din 1.05.2016 daca doresc sa ma inscriu din nou la examenul de titularizare si noul contract va fi incheiat cu 1.09.2016? Pot beneficia de somaj sau va fi considerata aceasta perioada intrerupere?
- daca sotul solicita acea luna de concediu ce documente sunt necesare si unde trebuiesc depuse?
- daca doresc al doilea copil, iar la data de 1.05.2016 voi fi insarcinata in 5 luni mai pot beneficia de ccc pentru al doilea copil?
Multumesc si sper ca am fost explicita!
Buna ziua! Am fost angajata ca profesor cu contract pe perioada determinata pana in 31.08.2014. In 17.07.2014, am intrat in concediu de crestere copil pentru doi ani. Daca acum doresc sa ma angajez in alt domeniu mai primesc suplimentul de insertie pana implinirea varstei de 2 ani a copilului? Daca da, ce documente imi sunt necesare si unde trebuiesc depuse? Multumesc anticipat!