avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... supliment de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

supliment de insertie

Buna ziua! Am fost angajata ca profesor cu contract pe perioada determinata pana in 31.08.2014. In 17.07.2014, am intrat in concediu de crestere copil pentru doi ani. Daca acum doresc sa ma angajez in alt domeniu mai primesc suplimentul de insertie pana implinirea varstei de 2 ani a copilului? Daca da, ce documente imi sunt necesare si unde trebuiesc depuse? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mihalcea88 , utilizator 16:05, 22 Septembrie 2015
1. Primiti supliment de insertie pana implineste copilul 2 ani numai pe perioada cat aveti venituri din salariu indiferent de angajator.

2. - Faceti cerere la AJPIS prin care solicitati suspendarea platii indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) si plata stimulentului de insertie.
- La cerere anexati dovada cat aveti venituri din salarii (o adeverinta de salariat de la angajator, cu data angajarii sau o copie dupa contractul individual de munca (CIM)
Multumesc pentru raspuns!! o zi buna!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa ma intorc din ccc mai devreme la serviciu dorisk dorisk Buna ziua,sunt in concediu crestere copil pentru 2 ani,copilul meu are 8 luni,deci mai am un an si un pic de concediu, doresc sa-mi caut un job mai bun iar ... (vezi toată discuția)
Din stimulent in cic Ramona7052 Ramona7052 Buna ziua! Va prezint o situatie; Am nascut si dupa ce mi-am epuizat toate zilele de concediu medical de sarcina si lehuzie (dat de medicul de familie), mi-am ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si concediu fara plata pentru crestere copil Bianca_Szel Bianca_Szel Am si eu o nelamurire. Am nascut pe 6 septembrie 2012 si am optat pentru CCC pe 1 an. Caracterul job-ului nu-i permite sotului sa efectueze acel CCC de o ... (vezi toată discuția)