avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate alex9210

Activitate alex9210

Răspuns la discuția Succesiune teren arabil
Bunicii in Tg Mures si tata in Constanta

@iti multumesc raluk0207 pentru raspuns
Buna seara, bunicii mei au detinut o suprafata de teren , tatal meu fiind unicul mostenitor, in cele din urma accesta a decedat fara sa faca succesiunea, terenul fiind al meu ca unic mostenitor.
Ce pasi trebuie sa urmez?
Trebuie sa fac succesiunea de pe numele buniciilor mei pe numele tatalui meu, apoi pe numele meu.
Terenul fiind in Targul Mures pot face succesiune la un notar in Constanta sa nu mai fiu nevoit sa ma deplasez pana in Targul Mures?

O seara buna
Răspuns la discuția Divort cu minori
Va multumesc de raspunsuri.
buna seara,

Vreau sa divortez de sotia mea in urma scandaluriilor si neintelegeriilor neincetate, dar avem impreuna un copil in varsta de 8 luni, din cate am inteles statul inclina sa ofere copilul mamei.Sunt propietarul unui imobil.Daca tatal meu demonstreaza ca ne poate intretine as putea lua copilul? Daca nu, statul ma poate obliga ca, pe langa plata pensiei alimentare(la ce suma s-ar ridica daca nu inregistrez nici un venit) sa-i ofer o locuinta unde sa stea ea si copilul?.
O seara buna
Buna seara am zburat cu firma British intre Germania- Uk, / Uk- Miami... undeva pe drum intre Uk si Miami bagajul a fost pierdut...la vreme respectiva am facut o plangere la dansii atasand dovezi care sa justifice valoare bagajului, date contact, cont bancar pentru transferul despagubirii...am primit un mesaj automat ca acestia se ocupa de problema si incearca sa rezolve cat mai repede incidentul...asta se intampla in luna Ianuarie a anului curent. De atunci nici un semn de la dansii. Valoarea bagajului fiind undeva pe la 1500$.
Daca dau in judecata firma pentru neplata despagubirilor am castig de cauza?