avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire bagaj british airways
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire bagaj british airways

Buna seara am zburat cu firma British intre Germania- Uk, / Uk- Miami... undeva pe drum intre Uk si Miami bagajul a fost pierdut...la vreme respectiva am facut o plangere la dansii atasand dovezi care sa justifice valoare bagajului, date contact, cont bancar pentru transferul despagubirii...am primit un mesaj automat ca acestia se ocupa de problema si incearca sa rezolve cat mai repede incidentul...asta se intampla in luna Ianuarie a anului curent. De atunci nici un semn de la dansii. Valoarea bagajului fiind undeva pe la 1500$.
Daca dau in judecata firma pentru neplata despagubirilor am castig de cauza?

Alte discuții în legătură

Bagaj pierdut alitalia george1234 george1234 buna seara pe 24 alitalia mi-a pierdut bagajul am efectuat o cursa Palermo - Roma - Otopeni iar la Roma am constatat ca bagajul (geanta 17 kg) nu a sosit cu ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune online-achiziție bunuri site din străinătate. visancatalin visancatalin Am găsit un site cu piese auto din UK care avea produsele de care eu eram interesat. Comand produsele și încerc să plătesc cu cardul prin de PayPal, numai ... (vezi toată discuția)
Salutare. am o problema destul de stresanta cu un client din ... Dragus Dragus Salutare. Am o problema destul de stresanta cu un client din Germania. Clientul este roman dar are o firma de transport in Germania căreia i-am prestat ... (vezi toată discuția)