avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate mireladobre74

Activitate mireladobre74

Răspuns la discuția Infiintare asociatie parinti
Buna ziua,

Aseara am avut sedinta la liceul la care invata fiica mea si s-a luat hotararea sa infiintam o asociatie a parintilor. care sunt pasii de urmat pentru infiintarea acestei asociatii? ce acte sunt necesare. Multumesc.
Răspuns la discuția Reparatii bloc de locatari
Buna ziua. Nu stiu daca exista o carte tehnica a blocului. Am aflat ca nu exista un dosar al PFA-ului care executa lucrarile; exista o comanda telefonica iar la fata locului se stabileste ce e de facut (costuri reparatii + mamopera). nu se face receptie iar garantia "e pe obraz". Cand am solicitat documente mi-au sarit toti vecinii in cap (doamnele in varsta)! intrebarea lor era: care e problema mea? ca domnul Danut repara repede? vreau sa stau sa imi curga apa in casa? Toate reparatiile sunt trecute ca fiind urgente. Pe cine sa sesizez in legatura cu aceasta situatie? aseara, la sedinta, am aflat ca avem restantier cu 8000 de lei (banca a luat apartamamentul si asociatia a ramas cu restante). Aseara a fost sedinta dupa 3 ani de zile... si cand am cerut explicatii mi s-a spus ca am venit sa fac circ. E clar ca nu am cu cine sa discut, asa ca vreau sa stiu pe cine trebuie sa sesizez si cum trebuie procedat. e clar ca sunt nereguli.... Le-am cerut statutul asociatiei prin cerere scrisa si mi-au spus ca il pot consulta la administratie. ca nu se fac copii! Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Reparatii bloc de locatari
In primul rand doresc sa va multumesc pentru raspunsuri. Am pus intrebarile de mai sus deoarece, dupa 3 ani de zile timp in care nu au fost sedinte cu proprietarii, la solicitarea mea scrisa, au hotarat sa organizeze o sedinta si vroaim sa stiu care este "regimul" reparatiilor. intrucat mi-au spus ca nu exista un contract incheiat cu domnul care efectueaza reparatiile si ca acestea se fac atunci cand il cheama,adica la urgente. evident ca nu exista un dosar care sa contina: garantii, proces verbal de receptie etc.
Buna ziua. As vrea sa stiu care este regimul de efectuare al reparatiilor in bloc (de ex: s-au spart tevile), si anume as vrea sa stiu urmatoarele: cine aproba cheltuiala si firma cu care se face reparatia (din cate stiu eu nu exista un contract cu acea firma), se stabileste o garantie a lucrarii, cine receptioneaza lucrarea ca fiind conforma cu solicitarea. ce trebuie sa contina factura in cazul unei reparatii? trebuie sa fie atasata si factura/bon fiscal de la tert cu privire la materialele cumparate?
Multumesc frumos!
Mirela