avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Activitate ocsi2015

Activitate ocsi2015

Deci am dreptul la moștenire si daca la o mica parte. Adică ma împart cu soția ( daca a fost insurat) si cu sora vitregă?
Nu stiu daca era căsătorit legitim doar atat știu că trăia cu o femeie. Mai are o fata din altă căsnicie. Iar avere știu că avea ( masina- casa - pământ) dobândite prin muncă și moștenire.
Bună ziua
Am aflat de curând ca tatăl meu a decedat ( el fiind în altă localitate,si am fost abandonat de mic) doar o singura data ne-am intalnit si atunci la judecătoria pt. marirea pensiei alimentare.
Intrebarea mea ar fi daca as avea vre-un drept la mostenire?Daca da care e procedura?
buna seara
am o problema foarte importanta cu fosta sotie de care am divortat acum 30 de ani , cu care am mai trecut deja dupa divort peste un proces de impartire a bunurilor in care ne-am impartit bunurile mobile. Problema este ca la inceput casniciei ne-am achizitionat un apartament pe care l-am achitat eu un totalitate (mi se retinea rata din salariu)dar pe contractul este trecuta si numele ei. Acum ea sa intors in tara si isi cere drepturile. (vrea jumatate din apartament). Intrebarea mea este daca mai are drept dupa atatia ani chiar daca eu am dovezi ca am achitat acel imobil singur dupa plecarea ei . Va multumesc