avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impartirea bunurilor- imobil cumparat in timpul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impartirea bunurilor- imobil cumparat in timpul casatoriei in rate

buna seara
am o problema foarte importanta cu fosta sotie de care am divortat acum 30 de ani , cu care am mai trecut deja dupa divort peste un proces de impartire a bunurilor in care ne-am impartit bunurile mobile. Problema este ca la inceput casniciei ne-am achizitionat un apartament pe care l-am achitat eu un totalitate (mi se retinea rata din salariu)dar pe contractul este trecuta si numele ei. Acum ea sa intors in tara si isi cere drepturile. (vrea jumatate din apartament). Intrebarea mea este daca mai are drept dupa atatia ani chiar daca eu am dovezi ca am achitat acel imobil singur dupa plecarea ei . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Partaj valerica123 valerica123 Buna ziua! As dori sa va intreb ce drepturi am in cazul unui partaj in situatia urmatoare: Imobilul in care am locuit impreuna cu fostul sot ... (vezi toată discuția)
Partaj la mediator, posibilitate anulare filip2015 filip2015 Mi-am prezentat situatia aici:http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage?topicID=502071 Suntem căsătoriți din 2007 avem un copil de 8 ani In ... (vezi toată discuția)
Partaj sorif sorif As dori sa stiu cum se imparte legal un apartament, dupa divort, in conditiile in care eu am si copilul in ingrijire, care este procentul din valoarea lui care ... (vezi toată discuția)