Am dat în judecata casa de pensii. La prima înfățișare s-a constatat documentele depuse de casa nu sunt lizibile și s-a amânat. Dacă vreau sa retrag dosarul cum procedez? Menționez ca judecata s-a făcut cu lipsa partilor și nu s-a plătit taxa de timbru. Trebuie sa plătesc ceva dacă retrag dosarul? Mulțumesc.
Bună seara! Aș dori să stiu dacă beneficiez de recalcularea pensiei. Mentionez ca sunt in pensie de boala din noiembrie 2013. Am stagiu de cotizare de aproape 18 ani si 7ani si 11 luni in grupa 2
Bună ziua. Sunt in pensie de boala in urma unui cancer de san. Am si pensie de handicap grad accentuat. Aș dori să stiu la ce vârstă pot trece in pensie pt limită de varsta. Mentionez ca am 17 ani si 11 luni stagiu de cotizare si concediu de maternitate am avut 4 ani(daca se ia in calcul pt vechime).
bunaziua,sunt eladora.as vrea sa stiu daca pensia alimentara se mai poate plati si in cazul in care copilul este angajat cu carte de munca si este in acelasi timp la facultate. mentionez ca tatal plateste pensie fiicei care este anul1 la master dar intre timp s-a si angajat.este tatal obligat sa mai plateasca?v a multumesc.