avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Bună ziua. Sunt in pensie de boala in urma unui cancer de san. Am si pensie de handicap grad accentuat. Aș dori să stiu la ce vârstă pot trece in pensie pt limită de varsta. Mentionez ca am 17 ani si 11 luni stagiu de cotizare si concediu de maternitate am avut 4 ani(daca se ia in calcul pt vechime).
Cel mai recent răspuns: eladora , utilizator 14:40, 30 Noiembrie 2018
Luna si anul nasterii.
3iulie 1973 si am avut 7 ani si 11 luni in grupa 2 de munca
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
eladora, utilizator
La 62 ani.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul ... Ilienicolae2019@gmail.com Ilienicolae2019@gmail.com Bună ziua Am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul 2 accentuat fără drept de munca. As vrea sa știu dacă perioada pensiei de boala se ia ... (vezi toată discuția)
Recalculare grupa de munca. gheorghetampau gheorghetampau Domnule avocat . ma numesc Tampau Gheorghe din Campulung Moldovenesc, pensionat in baza dec . 193359 din05.04.2007 privindacordarea pensiei pentru limita de ... (vezi toată discuția)