avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

bunaziua,sunt eladora.as vrea sa stiu daca pensia alimentara se mai poate plati si in cazul in care copilul este angajat cu carte de munca si este in acelasi timp la facultate. mentionez ca tatal plateste pensie fiicei care este anul1 la master dar intre timp s-a si angajat.este tatal obligat sa mai plateasca?v a multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara. buna ziua. vă rog să mă ajutați cu un răspuns cât mai legal, ... pref0022 pref0022 Buna ziua. Vă rog să mă ajutați cu un răspuns cât mai legal, dacă s-ar putea indica și baza legală. În urma divorțului, ambii părinți au primit ... (vezi toată discuția)
Pensie si salariu? Cinthya Cinthya Buna ziua! Am o intrebare la care pana acum nu am gasit nici-un raspuns...de curand m-am angajat cu carte de munca dar datorita faptului ca imi continui ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara studenta la zi si angajata full time conico conico Buna seara! Am si eu o nelamurire cu privire la plata pensiei alimentare pentru un copil de 20 de ani stundeta la zi. Trebuie platita pensie alimentara in ... (vezi toată discuția)