avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate gef59

Activitate gef59

Buna ziua,
Referitor la intrebarea postata Duminica, 18 Octombrie 2015, 20:08,in primul rand va multumesc pentru raspuns.
Dar,in conditiile in care nu exista presedinte,vicepresedintele este unul care nu a fost ales niciodata (nu exista nici un proces verbal de la o Adunare Generala prin care aceasta persoana sa fi fost aleasa in aceasta functie),administratoara nu are atestat (avand doar 7 clase primare),nu exista comisie de cenzori,nu exista secretar,nu exista contabil,nu se poate face o adunare generala a asociatiei,ce pot sa fac eu ca proprietar ???
Cu respect,
gef59
Buna seara,
Sunt membru al unei asociatii de proprietari.
Am facut o cerere catre asociatie pentru inchirierea unui spatiu din partile comune
( fosta terasa a topoganului de gunoi care din anul 2002 a fost dezafectata ).
Am fost cu solicitarea la administrator si vicepresedinte pentru a-mi da un numar de inregistrare.
Raspunsul a fost ca nu exista registru pentru inregistrarea solicitarilor,in consecinta nu pot sa imi dea un numar de inregistrare.
Au refuzat sa imi semneze pentru depunerea cererii.
Am trimis aceasta cerere prin posta cu confirmare de primire.
Am primit confirmarea acum 12 zile,dar de atunci nu am fost contactat de nici un membru al Comitetului Asociatiei de Proprietari.
Ce pot sa fac in continuare ?
Cui sa ma mai adresez ?
Cu respect,
gef59

Buna ziua,
Doresc sa stiu ce institutii sunt abilitate sa controleze activitatea administrativa si financiar-contabila a unei asociatii de propietari.
Va multumesc,
Cu stima,
gef59