avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii de Proprietari

Buna ziua,
Doresc sa stiu ce institutii sunt abilitate sa controleze activitatea administrativa si financiar-contabila a unei asociatii de propietari.
Va multumesc,
Cu stima,
gef59
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:17, 15 Octombrie 2015
Prima institutie este comisia de cenzori aleasa de adunarea generala.
In conformitate cu disp L nr 230/2007
art 55 serviciile specializate din primarie exercita controlul asupra activitatii asociatiei de proprietari,din oficiu ori la cererea unuia sau mai multori proprietari

Totodata controlul asupra activitatii aociatiei de proprietari mai poate fi realizat si prin realizarea de expertiza financiar contabila prin expert acreditat CECCAR,prin incheiere de contract de catre solicitant,ocazie cu care se pot negocia atat obiectivele,intinderea expertizei cat si pretul acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari sandutudorache sandutudorache Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)
Audit pentru asociatia de proprietari little_30devil little_30devil Buna seara, O parte din locatari vrem sa se efectueze un audit la asociatia blocului nostru. Functionam fara cenzor de 2 ani, administratorul este angajat ... (vezi toată discuția)
Model actiune obligatia de a face asociatia de proprietari Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Va rog, am si eu nevoie de un model de actiune cu Obligatia de a face. Presedintele asociatiei de proprietari refuza sa-mi dea orice informatie ... (vezi toată discuția)